Gothia Protection Group palveluksessa

Gothia Protection Group [GPG]  on ammattimainen turvallisuusorganisaatio. Erilaisuutemme ei ole ainoastaan niissä tehtävissä joissa onnistumme, vaan myös henkilöstömme ammattitaustoissa ja -kokemuksissa. Tiedämme menestyksemme perustuvan hyvään rekrytointiin sekä kykyymme pitää kiinni ammattitaitoisistaa työntekijöitämme, kehittäen ja kouluttaen heitä.

Puhdas tausta

Kaikille GPG:n työntekijöille asetetaan korkeat ja monipuoliset vaatimukset. GPG:n palveluksessa olevalla ei luonnollisestikaan saa olla rikostaustaa eikä taloudellisia ongelmia. Tämä johtuu siitä, että työtehtävämme ovat pääsääntöisesti erityisten salassapitovelvoitteiden piirissä. 

GPG rekrytoi

Useimmilla hakijoista on laaja turvallisuusalan ammattikokemus ja -koulutus esimerkiksi poliisin, puolustusvoimien tai jonkun muun viranomaisen palveluksesta tai jokin muu ammatti joka liittyy keskeisesti turvallisuuteen liittyvään asiantuntemukseen. Useimmat työtehtävämme vaativat monipuolista kokemusta ja pätevyyttä, josta syystä edellytämme myös henkilöstöltämme monipuolista osaamista. Rekrytöintimme tapahtuu pääasiassa GPG:lle sovelletun tietokannan välityksellä. Tietokantaa käyttäen meillä on mahdollisuus löytää ne ainutlaatuiset ominaisuudet, joita eri tehtäviin tarvitaan. Kysymyksessä voi olla esimerkiksi kielitaito, erityinen työtausta tai kokemus, maantieteellinen sijainti tai erityinen ammattitaito.

Jos haluat liittyä henkilöstömme joukkoon , luo aluksi profiili Rekrytointisivulle

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.