Gothia Protection Group - [GPG]

GPG on perustettu vuonna 1997, tehtävänä tarjota eri yhteisöille sekä näiden päättäjille neuvoja ja tukea erilaisten riskien ja kriisien hallintaan sekä muihin turvallisuuteen liittyviin haasteisiin. Tunnuslauseemme "Turvallisuutta parempaan liiketoimintaan" myötä GPG on kehittynyt arvostetuksi ja tunnetuksi yhteistyökumppaniksi monelle asiakkaallemme, mikä on antanut meille laaja-alaisen kokemuksen kansainvälisistä tehtävistä. GPG auttaa säännöllisesti asiakkaitaan ympäri maailmaa. 

GPG on laatulähtöisesti erikoistunut tuottamaan palveluja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. GPG tarjoaa myös suoja-ja turvallisuuskoulutusta, Nordic Protection Academy:n kautta.

GPG:llä on paikallinen läsnäolo ja korkea valmiustaso Pohjoismaissa voidakseen nopeasti avustaa asiakkaitaan tällä alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Göteborgin kansainvälisellä lentokentällä. Toimistomme Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa sekä paikalliset resurssit Tanskassa varmistavat, että voimme tajota apua muutaman tunnin sisällä Euroopan suurimmissa kaupungeissa. Riippumatta siitä, käytämmekö omaa tai paikallisia resursseja on jokainen tehtävämme johdettu ja laadullisesti varmistettu GPG:n projektipäällikön toimesta. 

Yritysrakenne

Koncernstruktur

Ota yhteyttä, jos teillä on kysyttävää toiminnastamme -

Olemme mielellämme tukenanne!

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.