GPG OnCall

Turvallisuutesi - tehtävämme

GPG OnCall palvelee tilaajaa kuukausimaksulla antaen mahdollisuuden täydelliseen turvapalveluun. Olemme lähimmän puhelimen päässä ja vastaamme aina soittoosi. Palvelumme on räätälöity vaatimuksienne mukaiseksi ja siihen sisältyy tarvittaessa myös lähimmäisenne.

Puhelinneuvonta 24/7 vuoden ympäri

GPG OnCall-sopimukseen sisältyy maksuton puhelinneuvonta henkilökohtaisen neuvonantajasi kanssa. Puhelinpäivystyksen kautta tavoitat myös erityisnevonantajamme, jotka auttavat teitä erilaisissa turvallisuuskysymyksissä tarpeen niin vaatiessa. Teidän ei koskaan tarvitse huolehtia siitä onko viikonloppu tai oletteko eri aikavyöhykkeellä. Olemme tavoitettavissa kun tarvitset meitä.

Räätälöity turvalliuussuunnistelma

GPG OnCall-sopimuksen yhteydessä tuotamme puolueettoman arvion turvallisuustilanteestanne. Tämän pohjalta räätälöidään turvallisuussuunnitelma, joka sisältää teidät ja tarvittaessa myös lähipiirinne.

Täydellinen turvallisuusresurssi vain sinulle

GPG OnCall-palvelun tilaajana olet aina etusijalla. Sovittuun palveluun voi sisältyä tarvittaessa myös muita palveluita kuten esim. etävalvonta, tutkinta, kriisiapu ja ohjaus.

Jos on kysyttävää GPG OnCall-sopimuksesta, ota yhteyttä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.